Kom samen in de vrouwencirkel ‘Food 4 Soul’

Verbind met soulsisters onder het genot van homemade soulfood

Als self love coach ben ik er voor vrouwen van gemiddelde leeftijd, die het gevoel hebben vast te lopen in hun leven.

Vrouwencirkel voor de midlife vrouw

Een van de grootste obstakels die vrouwen in een midlife crisis ervaren, is eenzaamheid. Niet omdat we niemand om ons heen hebben. Integendeel. Maar juist omdat bijna niemand écht begrijpt waar we mee worstelen. Een vrouwencirkel biedt uitkomst.

In je vrouwelijke kracht

Samenkomen met een groep gelijkgestemde vrouwen, is een fantastische, leuke en leerzame manier om meer in je vrouwelijke kracht te komen. En als je dat ook nog eens doet, terwijl je geniet van homemade soulfood? Dan is dat absoluut een recept voor succes.

Food 4 Soul

Vanuit deze visie heb ik ‘Food 4 Soul’ bedacht. Mijn passie als life coach voor het helpen en connecten van vrouwen komt hiermee perfect samen met mijn kooktalent. Ik heb immers jarenlang als freelance kok gewerkt én Surinaamse kookworkshops gegeven. Ik weet dus als geen ander hoe ik een heerlijk gerecht op tafel tover.

Samen creëren we een veilige, maar toch gezellige sfeer. De vrouwencirkel is gebouwd op liefde, vertrouwen en zonder oordeel. Een sacred space waarin je kan delen en helen.

Vrouwencirckel voor de midlife vrouw

$

Verbinding

Kom samen om te relaxen en je te verbinden met je vrouwelijke energie en wijsheid. Deel wat jou bezighoudt en lucht je hart.

$

Samen reflecteren en leren

Voel je vrij om je open en kwetsbaar op te stellen, zodat we samen kunnen reflecteren en leren.

$

Netwerk

Support elkaar ook buiten de vrouwencirkel en bouw een netwerk op waar je op kan vertrouwen. Of het nu gaat om persoonlijke of zakelijke onderwerpen.

Voeding voor je buik én je ziel

Iedere bijeenkomst van de vrouwencirkel behandelen we een specifiek thema. Deze thema’s hebben allemaal te maken met persoonlijke groei. Met het ontdekken en opgraven van jouw innerlijke rijkdom. Net zoals bij het Take Charge and Kick Ass programma, kun je dit zien als schatkisten die klaarliggen om door jou geopend te worden. Je hebt alleen de juiste sleutel nodig. Iedere bijeenkomst behandelen we een van deze 5 sleutels. Je kunt dus zelf kiezen welke schatkist jij openmaakt.

1. Mindset

Je krijgt een dieper inzicht door mindfulness. Leer beter om te gaan met stress!

2. Healing

Word één met wie je werkelijk bent.

3. Selfcare

Op een praktische manier zelfliefde in je dagelijks leven toepassen.

4. Intuition

Je leert te luisteren naar je innerlijke stem en die beter te begrijpen.

5. Vision

Duidelijkheid over waar je echt heen wilt.

Ready to kick ass!

Tijdens de vrouwencirkel krijg je tools en tips mee over dat onderwerp. Praktische kennis waar je direct iets mee kunt. Zodat je aan het einde van de middag gemotiveerd en geïnspireerd vertrekt.

Vrouwencirkel met homemade soulfood

In een vrouwencirkel met een gezellige huiselijke setting voel je je al snel op je gemak. En dat maakt het makkelijker om echt tot de kern te komen. Om diepe, betekenisvolle gesprekken met elkaar te voeren. Waarin we kwijt kunnen wat we vaak vasthouden. Zodat we ons uiteindelijk allemaal opgelucht en opgeladen voelen.

En dat allemaal onder het genot van een heerlijke homemade lunch. Met zorgvuldig gekozen verse én gezonde ingrediënten, die ik met veel liefde en passie voor de vrouwencirkel bereidt.

Meer info

Datum: Volgt binnenkort
Duur: 11.30 – 17.00 uur.
Maximaal 6 personen, dus erg intiem.
Prijs: 88 euro

Ben jij klaar voor deze vrouwencirkel?

Denk jij nou: jaaa, ik wil aan deze vrouwencirkel meedoen? Kun je niet wachten om te samen te komen met andere vrouwen? En te genieten van heerlijk soulfood?

Kun je niet wachten….

Chat openen
1
Welkom bij Self Love Academy? Hoe kunnen we je helpen?