Mindfulness

Rust en balans in je leven!

Bloem roze

Als Mindfulness Coach ben ik er voor vrouwen van middelbare leeftijd die het gevoel hebben vast te lopen in hun leven!

Mindfulness coach vrouwen

Mindfulness is een krachtige manier om in het hier en nu te leven, bewust te zijn van je gedachten en gevoelens en een diepere harmonie te vinden in je dagelijkse leven. Ons programma is ontworpen om vrouwen van in de midlife fase te begeleiden naar een meer gebalanceerd, rustig en voldaan leven middels mindfulness.

Waarom Mindfulness?

$

Stressvermindering

Mindfulness helpt bij het verminderen van stress door je bewustzijn te vergroten van je gedachten, emoties en lichamelijke sensaties. Door mindfulness te beoefenen, kunnen vrouwen effectiever omgaan met stress, waardoor ze een gezonder en gelukkiger leven kunnen leiden.

$

Mentale gezondheid

Onderzoek heeft aangetoond dat mindfulness kan helpen bij het verminderen van angst, depressie en negatieve stemmingen. Het cultiveren van een staat van mindfulness kan leiden tot een groter gevoel van welzijn en tevredenheid.

$

Compassie en acceptatie

Een Mindfulness Coach stelt je in staat om met meer compassie en acceptatie naar je emoties te kijken. In plaats van automatisch te reageren op emoties, leer je om ze te observeren zonder oordeel, waardoor je meer keuzevrijheid krijgt in hoe je erop reageert.

$

Verhoogde concentratie

Mindfulness verbetert je concentratie en focus. Dit kan je helpen om efficiënter te werken, taken met meer aandacht uit te voeren en beter te presteren in verschillende aspecten van je leven. Mindfulness helpt bij het reguleren van emoties, het verhogen van positiviteit en het verminderen van symptomen van depressie en angst.

$

Groter zelfbewustzijn

Mindfulness vergroot het zelfbewustzijn, wat essentieel is voor persoonlijke groei en zelfontwikkeling. Het stelt je in staat om met meer aanwezigheid, compassie en vreugde te leven. Mindfulness moedigt aan om meer aanwezig te zijn in het moment, waardoor je kunt genieten van de kleine momenten van het leven en meer waardering kunt hebben voor de ervaringen die zich in het hier en nu voordoen.

 

Mindfulness helpt bij het verminderen van stress door je bewustzijn te vergroten van je gedachten en lichamelijke sensaties. Door bewust te zijn van het huidige moment kun je beter reageren op stressvolle situaties en veerkrachtiger worden in het omgaan met uitdagingen.

De kracht van Mindfulness!

Mindfulness is een krachtige manier om in het hier en nu te leven, bewust te zijn van je gedachten en gevoelens en een diepere harmonie te vinden in je dagelijkse leven. Ons programma is ontworpen om vrouwen van in de midlife fase te begeleiden naar een meer gebalanceerd, rustig en voldaan leven middels mindfulness.

Jouw beste tijd ligt voor je, niet achter je.

Wat is Mindfulness?

Mindfulness is het beoefenen van aanwezigheid in het moment. Het betekent bewust aandacht schenken aan wat je nu ervaart zonder oordeel. Dit kan je gedachten, gevoelens, lichamelijke sensaties of je omgeving zijn. Mindfulness komt uit boeddhistische meditatiepraktijken, maar is wereldwijd geadopteerd als een niet-religieuze oefening voor welzijn en gezondheid.

Bij ons geloven we in de kracht van mindfulness om vrouwen te helpen een evenwichtiger, meer vervuld leven te leiden. Ontdek hoe mindfulness jou kan helpen om in het moment te leven, stress te verminderen en een dieper gevoel van welzijn te ervaren.

Mindfulness Diensten

$

Individuele coaching

Ontvang persoonlijke begeleiding van een ervaren mindfulness coach. Samen werk je aan jouw specifieke doelen en ontwikkel je de vaardigheden die nodig zijn om succesvolle veranderingen in je leven door te voeren.

$

Groepscoaching

Ervaar de kracht van gemeenschap en deel je reis met anderen in onze groepscoachingssessies. Samen bouwen we aan een ondersteunende omgeving waarin persoonlijke groei wordt aangemoedigd.

$

Workshop en training

Neem deel aan inspirerende workshops en trainingen die gericht zijn op specifieke aspecten van persoonlijke ontwikkeling. Leer nieuwe vaardigheden en ontdek verborgen potentieel.

$

Ervaren coaches

Onze coaches zijn ervaren professionals die zijn opgeleid om je te begeleiden bij jouw unieke reis naar zelfontdekking en groei.

$

Persoonlijke aanpak

We bieden een op maat gemaakte aanpak die is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Onze coaches gebruiken diverse technieken en methoden om jou te helpen de gewenste resultaten te bereiken.

Mindfulness stelt je in staat om met meer compassie en acceptatie naar je emoties te kijken. In plaats van automatisch te reageren op emoties, leer je om ze te observeren zonder oordeel, waardoor je meer keuzevrijheid krijgt in hoe je erop reageert.

Mindfulness Coaching

Ben je gestrest, overweldigd of op zoek naar meer harmonie in je leven? Ontdek de kracht van mindfulness met onze professionele coachingdiensten! Leer eenvoudige maar effectieve mindfulness technieken die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Van ademhalingsoefeningen tot meditatie, wij bieden tools die je helpen om stress te verminderen en meer in het moment te leven.

Take Charge & Kick Ass Programma

Transformeer in 12 weken je innerlijke shit naar je innerlijke goud.

Vrouwencirkel ‘Food 4 Soul’

Verbind met soulsisters in een vrouwencirkel onder het genot van homemade soulfood.

Inzichtgesprek aanvragen

Ben jij klaar voor self love coaching? Vraag dan nu een inzichtgesprek aan.

Hey!

Ik ben Ginny

Ooit stond ik op het punt waar jij nu staat. Lang voordat ik een life coach werd, voelde ik me leeg, radeloos en teleurgesteld. En vooral: afgeschreven.

Toen ik op het begrip ‘midlife crisis’ voor vrouwen stuitte, was dat een echte eye-opener. Ik dacht bij mezelf: zie je wel, ik ben niet gek. Tegelijkertijd was ik shocked, omdat er nog zo weinig over bekend is en het nog niet geaccepteerd is. Men geeft liever de schuld aan de overgang. Of erger: aanstellerij. Dat is het niet. De midlife crisis voor vrouwen is real.

Uiteindelijk ben ik uit die donkere put geklommen door aan mezelf te werken – iets wat ik nog steeds doe, het is een ongoing proces.

Vanaf dat moment wist ik: dit is mijn zielsmissie.

Ik wil het taboe doorbreken. Het bespreekbaar maken en onze vrouwelijke krachten bundelen. Om vanuit een volle beker onze liefde en wijsheid te delen. Vind jouw kracht en kom weer in balans met mindfulness coaching.

Mijn boodschap

Je bent niet afgeschreven, minder mooi of waardevol. Integendeel, je staat in de kracht van je leven. Deze wereld heeft onze vrouwelijke energie nodig!

Ben jij klaar voor self love coaching?

Wil jij die krachtige, bewuste vrouw zijn die haar dromen waarmaakt? Die met behulp van midlife crisis coaching naar midlife power gaat? Die haar shit transformeert in goud? Samen zorgen we ervoor dat je daar komt.

Als ik het kan, kan jij het ook.

Chat openen
1
Welkom bij Self Love Academy? Hoe kunnen we je helpen?