NLP Coach

NLP coaching voor vrouwen!

Bloem roze

Als NLP Coach ben ik er voor vrouwen die het gevoel hebben vast te lopen in hun leven!

NLP Coach vrouwen

Ben jij op zoek naar een NLP Coach? Hey, mijn naam is Ginny en ik ben een NLP Coach! Het is mijn missie om vrouwen te helpen met NLP Coaching! Bereik je doelen, overwin obstakels en ontdek je volledige potentieel. Begin vandaag nog aan jouw persoonlijke groei- en ontwikkelingsreis. De voordelen van het inschakelen van een NLP coach kunnen heel groot zijn en zijn afhankelijk van de individuele behoeften en doelen. Enkele NLP voordelen zijn:

Waarom een NLP Coach?

$

Doorbreek negatieve denkpatronen

Leer met behulp van een NLP coach hoe je beperkende overtuigingen kunt vervangen door positieve en versterkende gedachten.

$

Vergroot je zelfvertrouwen

Een NLP coach helpt je aan een sterk en veerkrachtig zelfbeeld.

$

Ontwikkel een positieve mindset

Ontdek handige tools om uitdagingen om te zetten in kansen.

$

Verminder stress

Leer met behulp van een NLP Coach nieuwe technieken om stress en burn-out te voorkomen.

$

Vind een gezonde balans

Leer duidelijk en effectief te communiceren in elke situatie. Creëer harmonie tussen je professionele en persoonlijke leven.

Een NLP Coach kan je helpen om negatieve denkpatronen te doorbreken, zelfvertrouwen op te bouwen, effectiever te communiceren en een betere balans te vinden tussen werk en privé.

De kracht van NLP Coaching!

De kracht van NLP voor vrouwen ligt in de veelzijdigheid en effectiviteit van de technieken die het biedt. Of het nu gaat om het vergroten van zelfvertrouwen, het verbeteren van communicatie, het vinden van een balans tussen werk en privé, of het overwinnen van obstakels, NLP biedt praktische en direct toepasbare tools. Mindfulness en Neuro-Linguïstisch Programmeren zijn beide krachtige benaderingen voor persoonlijke ontwikkeling, hoewel ze verschillende roots en methoden hebben. Toch kunnen ze complementair zijn en elkaar aanvullen in het streven naar emotioneel welzijn en persoonlijke groei. Voor vrouwen die hun leven naar een hoger niveau willen tillen, kan NLP de sleutel zijn tot persoonlijke en professionele groei en succes.

Jouw beste tijd ligt voor je, niet achter je.

Wat is NLP Coaching?

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) biedt vrouwen krachtige hulpmiddelen om hun persoonlijke en professionele leven te transformeren. In een wereld waar vrouwen voortdurend moeten balanceren tussen verschillende rollen en verantwoordelijkheden, kan NLP hen helpen om hun zelfvertrouwen te vergroten, effectiever te communiceren en hun doelen te bereiken. In onze coaching leren we vrouwen de diverse manieren waarop NLP kan empoweren en ondersteunen.

Hoe werkt het?

$

Intakegesprek

Bespreek je doelen en uitdagingen met onze ervaren coach. Samen creëren we een persoonlijk plan dat aansluit bij jouw behoeften.

$

Individueel coachingtraject

Ontvang persoonlijke begeleiding en op maat gemaakte oefeningen, technieken en NLP stappen die je helpen je doelen te bereiken.

$

Effectieve NLP technieken

  • Ankeren: Koppel positieve emoties en gemoedstoestanden aan fysieke handelingen om deze op commando op te roepen.
  • Herframing: Verander de manier waarop je situaties interpreteert om de emotionele impact te veranderen.
  • Modelleren: Identificeer en bootst het gedrag en de denkpatronen na van succesvolle personen om vergelijkbare resultaten te behalen.

Ontdek hoe NLP coaching jouw leven kan transformeren. Vul het onderstaande formulier in om een gratis kennismakingsgesprek te plannen met een van onze ervaren coaches.

Ontgrendel jouw innerlijke kracht met NLP. Zet vandaag de eerste stap naar een beter, gebalanceerd en zelfverzekerd leven!

NLP Coaching

Bespreek je doelen en uitdagingen met onze ervaren NLP coach. Een van de grootste voordelen van NLP is de versterking van zelfvertrouwen. Veel vrouwen ervaren onzekerheden die hen kunnen belemmeren in hun persoonlijke en professionele groei. NLP helpt vrouwen deze negatieve patronen te doorbreken. Samen creëren we een persoonlijk plan dat aansluit bij jouw behoeften.

Take Charge & Kick Ass Programma

Transformeer in 12 weken je innerlijke shit naar je innerlijke goud.

Vrouwencirkel ‘Food 4 Soul’

Verbind met soulsisters in een vrouwencirkel onder het genot van homemade soulfood.

Inzichtgesprek aanvragen

Ben jij klaar voor self love coaching? Vraag dan nu een inzichtgesprek aan.

NLP Coach voor Vrouwen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht & Leiden

Bereik je volle potentieel en doorbreek beperkende overtuigingen met een ervaren NLP coach!

Wat wij bieden:

  • Persoonlijke NLP coaching sessies
  • Focus op zelfvertrouwen, communicatie en persoonlijke groei
  • Flexibele afspraken, zowel online als offline

Locaties: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Leiden

Contact: Voor meer informatie en aanmelding, mail naar ginny@selfloveacademy.nl

Transformeer je leven met NLP coaching en ontdek jouw kracht!

Hey!

Ik ben Ginny

Ooit stond ik op het punt waar jij nu staat. Lang voordat ik life coach werd, voelde ik me leeg, radeloos en teleurgesteld. En vooral: afgeschreven.

Toen ik op het begrip ‘midlife crisis’ voor vrouwen stuitte, was dat een echte eye-opener. Ik dacht bij mezelf: zie je wel, ik ben niet gek. Tegelijkertijd was ik shocked, omdat er nog zo weinig over bekend is en het nog niet geaccepteerd is. Men geeft liever de schuld aan de overgang. Of erger: aanstellerij. Dat is het niet. De midlife crisis voor vrouwen is real.

Uiteindelijk ben ik uit die donkere put geklommen door aan mezelf te werken – iets wat ik nog steeds doe, het is een ongoing proces.

Vanaf dat moment wist ik: dit is mijn zielsmissie.

Ik wil het taboe doorbreken. Het bespreekbaar maken en onze vrouwelijke krachten bundelen. Om vanuit een volle beker onze liefde en wijsheid te delen. Vind jouw kracht en kom weer in balans met NLP Coaching.

Mijn boodschap

Je bent niet afgeschreven, minder mooi of waardevol. Integendeel, je staat in de kracht van je leven. Deze wereld heeft onze vrouwelijke energie nodig!

Ben jij klaar voor self love coaching?

Wil jij die krachtige, bewuste vrouw zijn die haar dromen waarmaakt? Die met behulp van midlife crisis coaching naar midlife power gaat? Die haar shit transformeert in goud? Samen zorgen we ervoor dat je daar komt.

Als ik het kan, kan jij het ook.

Chat openen
1
Welkom bij Self Love Academy? Hoe kunnen we je helpen?