Self Love coach voor vrouwen in een midlife crisis

Met Self Love Academy help ik je om weer te genieten van het leven

Self Love coach Ginny – mijn verhaal

Hey, mijn naam is Ginny en ik ben self love coach. Het is mijn zielsmissie om vrouwen in hun midlife fase te empoweren. Maar voordat ik mijn purpose ontdekte, ging ik eerst door een aantal diepe dalen. Hieronder lees je mijn verhaal.

Daar zat ik dan op de bank in mijn roze badjas. Leeg, radeloos, onzeker, verdrietig en teleurgesteld. Afstandsbediening links, jointje rechts, ongezond eten voor me. Alles om de leegte op te vullen en mijn emoties te verdoven. Thuis was ik een chagerijnige en ongelukkige moeder. We hadden ruzie om de stomste dingen. Met vrienden sprak ik niet meer zo vaak af, omdat ik geen zin had om blij te doen terwijl ik dat niet was. Ik kon niet meer in de spiegel kijken zonder mijn ouder wordende lichaam af te kraken. En ik was als de dood om als ‘oude taart’ gezien te worden.

Het voelde alsof de beste dagen van mijn leven ver achter me lagen.

Het werd zwart voor mijn ogen

Out of the blue kreeg ik te horen dat mijn jaarcontract vervroegd beëindigd werd. In 6 maanden tijd was ik voor de derde keer ontslagen. Afgeschreven door de maatschappij vanwege mijn leeftijd. 

Een flinke deuk in mijn toch al broze zelfvertrouwen. Ik voelde me verslagen, omdat ik me grote zorgen maakte over mijn arbeidsmarktkansen op oudere leeftijd. 

Diezelfde tijd stond de wereld door covid op zijn kop. Huilend, stijf van de stress en totaal in paniek keek ik naar de persconferentie waarin aangekondigd werd dat Nederland in lockdown ging. Mijn wereld stortte in elkaar. Ik had me nog nooit zo machteloos gevoeld.

Toen ik een glas water in de keuken wilde pakken, werd het zwart voor mijn ogen. Alles begon te draaien. De vloer kwam razendsnel op me af.

Later gaf de ambulanceverpleegkundige het dringende advies om heel goed voor mezelf te gaan zorgen.

Tijd voor mezelf
tijd voor een mindfull coach

Soms moet er iets heftigs gebeuren, zodat dingen eindelijk veranderen. Een mindfulness coach hielp me hierbij. Want ik wist diep van binnen dat ik voor meer bestemd was. Dat ik een zielsopdracht had. Maar het was alsof die innerlijke drive en ambitie gevangen zaten in een kooitje.

Nu ik!

Ik besloot om de lockdown in mijn voordeel te gebruiken. Om eindelijk met mezelf, mijn ego en mijn schaduwstukken aan de slag te gaan. Ik voelde een onweerstaanbare drang om te gaan leven zoals ik dat wil. En was het spuugzat om mezelf steeds klein te houden of in bochten wringen om me aan te passen aan anderen.

Ik begon spirituele boeken te lezen, keek naar motivational video’s, luisterde naar inspirerende podcasts, volgde online trainingen en maakte visionboards om mijn droomleven te manifesteren.

All-in met een mindful coach

Eindelijk durfde ik volledig voor mezelf te kiezen. Ik volgde NLP-opleidingen en investeerde in een ‘no bullshit’ mindful coach. Ik ontdekte wie ik op zielsniveau was en begreep steeds beter waarom ik die strijd had meegemaakt.

Misschien herken je het wel. Ik had nooit geleerd hoe ik met emoties om moest gaan. En vond het ontzettend moeilijk om stil te staan bij wat er in mij leeft. Jarenlang negeerde ik mijn gevoelens en stopte ze weg. Ik stond altijd voor anderen klaar, maar zette mezelf op de laatste plek.

Dit is niet gek, want het zit in onze opvoeding dat vrouwen voor anderen moeten klaarstaan. Dat onze eigen behoeftes en emoties er niet te doen. Niet teveel in emoties blijven hangen, gewoon doorgaan.

Herken je dat? En wil je hieraan werken met self love coaching?

Uiteindelijk werd ik Self love coach

Nu ben ik, na al mijn innerlijke en spirituele werk, zelf life coach geworden. En ik voel me een compleet ander persoon. Gelukkiger. Vrijer. Vol energie en levenslust.

In plaats van beren op de weg, zie ik prachtige mogelijkheden. Ik pieker veel minder en leef in het nu. Natuurlijk heb ik ook nog steeds te dealen met mijn eigen shit. Oude stukken die opnieuw omhoog komen, die ik los mag laten. Alleen kan ik nu zelfbewuster en liefdevoller omgaan met mijn emoties en tegenslagen.

En dat is goud waard. Innerlijk goud. Want nu vertrouw ik op mijn innerlijke stem. Mijn intuïtie. In plaats van angst en stress, ervaar ik nu innerlijke rust.

Ik kijk met mildheid en zelfcompassie naar mijn veranderende lichaam in de spiegel. En straal van binnen- en buiten uit.  Goedkeuring van anderen heb ik niet meer nodig. Ik doe me ding op mijn manier.

Mijn zielsmissie als Self Love Coach

Dankzij alle tegenslagen en dieptepunten, ben ik nu véél gelukkiger. Bovendien ben ik nu self love coach en heb ik de ervaring én expertise om andere vrouwen hiermee te helpen. Hoe mooi is dat!

Het is mijn zielsmissie om de kracht en noodzaak van zelfliefde als een rimpeleffect in de wereld te laten stromen. En van daaruit is Self Love Academy ontstaan.

Het begint allemaal vanbinnen, mooie soulzus. Als jij verandert, verandert je hele wereld.

Kan self love coaching ook iets voor jou betekenen?

Self love

Coaching

Via self love coaching begeleid ik je graag bij het overwinnen van de patronen en gedragingen die jou tegenhouden om écht gelukkig te zijn. Denk aan: een laag zelfbeeld, pleasegedrag, toxische relaties, overschrijden van grenzen of een negatieve mindset.

Ik maak gebruik van NLP mindset coaching, innerlijk kindwerk, schaduwwerk, en mindfulness om je terug te brengen van je hoofd naar je hart en meer intuïtief te leven.

Ik help je om:

N

Te ontdekken wie je werkelijk bent en wat je wil.

N

Je leven weer in een positieve flow te brengen.

N

Het stuur volledig in eigen handen te nemen.

N

Sneller op het punt te komen waar jij wil zijn.

N

Meer voldoening, ruimte en ontspanning te ervaren.

N

In het nu te leven, met je blik gericht op al je kansen.

N

Vol zelfverzekerdheid écht van jezelf te houden.

Boek een inzichtgesprek met self love coach Ginny

Ben jij een ontwakende vrouw op de helft van je leven? En zit jij nu in een donkere periode, negatieve spiraal of uitzichtloze plek? Kun je wel een self love coach gebruiken? Laat mij je dan helpen. Ik weet waar jij staat en hoe het is; I got you. Ik neem je bij de hand en deel de kennis en tools die mij geholpen hebben. Samen groeien we.

Ik kijk ernaar uit om meer van je te horen!

Chat openen
1
Welkom bij Self Love Academy? Hoe kunnen we je helpen?