Take Charge & Kick Ass programma

Met mij als jou Self love coach

Als self love coach ben ik er voor vrouwen van gemiddelde leeftijd, die het gevoel hebben vast te lopen in hun leven.

Als Self love coach wil ik je iets vertellen:

Het is niet makkelijk om ouder te worden. De maatschappij geeft je het gevoel dat je er niet meer toe doet. En vaak weet je zelf niet eens meer wie je bent en wat je wil.

Herken je dit?

$

Constant rennen en vliegen

Op het werk en thuis houd je alle ballen in de lucht. Je bent constant aan het rennen en vliegen om dingen voor anderen te doen. Wanneer is het nou een keer jouw tijd?

$

Saaie en voorspelbare sleur

Je leven is in een saaie en voorspelbare sleur beland. Alsof het een film is die je al honderd keer hebt afgespeeld. Soms vraag je je af waar je het eigenlijk allemaal voor doet. Dit moet echt anders!

$

Pijnlijke en verwarrende gevoelens

Als je de tv aanzet of door je social media scrollt, word je geconfronteerd met pijnlijke en verwarrende gevoelens. Jeugdigheid wordt verheerlijkt, terwijl ouderdom wordt veroordeeld. Ben je dan echt niets meer waard?

$

Waar is die ambitie gebleven?

In vergelijking met familie of vrienden lijkt het alsof je maar weinig bereikt hebt in je leven. Vroeger zat je vol plannen en ambities, hoe kan het nou dat daar zó weinig van terechtgekomen is?

Ho, soulsister. Stop. Ik weet hoe moeilijk het is. Ik ben zelf door al dit soort diepe dalen en negatieve gevoelens gegaan.

Het geeft zin om in negativiteit te blijven hangen, want dan wordt de bodem van de put alleen maar dieper. Als je iets wil veranderen, zul je er zelf uit moeten klimmen.

Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen! Ik kan als life coach bovenaan die put een touw voor je naar beneden gooien. En je aanmoedigen. Zodat je veel sneller en makkelijker uit die put klimt.

Dat is precies waar het Kick Ass & Take Charge programma voor is bedoeld. In 12 weken transformeer je jouw innerlijke shit naar innerlijk goud.

Creëer je mooiste leven met een Self Love coach

Na dit ‘self love coach’ programma weet je veel beter wie je bent en waar je van ‘aan’ gaat, zodat je jouw (werkende) leven kunt veranderen op een manier die jou diep gelukkig maakt.

Het programma geeft je de courage en empowerment om echt voor je dromen te gaan. Angsten en comfortzones houden jou niet langer tegen. Je krijgt meer grip op je leven en gaat zelfverzekerd om met uitdagingen die op je pad komen.

Omdat je in het diepste van je ziel een enorme dosis zelfliefde ontdekt, kun je nu ook veel meer liefde geven aan de buitenwereld. Daardoor word je een betere moeder, partner en collega of baas. En dat levert jou nog meer zelfvertrouwen op en het gevoel in de kracht van je leven te staan.

Na deze 12 weken:

$

Heb je helderheid

Heb je helderheid over wat jij de wereld te bieden hebt. En heb je de stappen gezet om daar ook echt mee aan de slag te gaan. Je hebt nu het gevoel dat je leven ertoe doet. En dat vult je met dankbaarheid, joy en voldoening.

$

Heb je een krachtige mindset

Heb je een krachtige mindset. Je ervaart minder twijfel, stress en angst. En je weet tegenslagen om te buigen naar groeimomenten door handinge mindfulness oefeningen. Je komt steeds dichterbij jouw purpose en happiness.

$

Ben je gelukkiger

Omdat je echt van jezelf houdt en gelukkiger bent, pluk je daar op meerdere vlakken de vruchten van. Je bent productiever, creatiever en energieker. En de mensen om je heen genieten daar ook van!

$

Waardeer je je lichaam

Heb je vrede gesloten met je ouder wordende lichaam. Het hoort erbij. Als je in de spiegel kijkt, waardeer je wie je nu bent. Je kan oprecht naar jezelf glimlachen en de liefde voor jezelf in je hart voelen.

$

Straal je positiviteit uit

Uiteindelijk shine je niet alleen vanbinnen, maar ook vanbuiten. Waardoor je positiviteit uitstraalt én het aantrekt. Zo komen de juiste mensen en kansen makkelijker op je pad.

Vind je verborgen schatten – self love coach

Tijdens het Take Charge and Kick Ass programma ben ik je self love coach. En neem ik je mee op reis. Een reis waarin je ‘verborgen’ schatten ontdekt, in jezelf. Wij organiseren vrouwencirkels, workshops en evenementen die gericht zijn op empowerment en persoonlijke groei! Op iedere bestemming wacht een prachtige schatkist op je. Daarin vind je het innerlijke goud, waarmee jij je leven compleet transformeert.

Het enige wat jij nodig hebt, zijn de vijf sleutels om deze innerlijke schatkisten te openen. Ze liggen voor je klaar.

Let’s create magic!

1. Mindset

Op weg richting een buitengewoon leven

 • Je krijgt een dieper inzicht in je mind, zodat je begrijpt hoe je een Kick Ass mentaliteit creëert, waarmee je zowel innerlijke als uiterlijke resultaten bereikt.
 • Je leert hoe je beter met moeilijke situaties om kunt gaan. En krijgt de tools om jezelf te wapenen tegen stress.
 • Je doorbreekt beperkende overtuigingen. Grenzen bestaan alleen in je hoofd. Als jij ze kunt verleggen, kun je meer bereiken. Je voelt je ongelimiteerd en vrij.

2. Healing

Word helemaal één met wie je werkelijk bent

 • Je leert het kind in jezelf vinden en koesteren. Dat voelt als thuiskomen. Door in contact te komen met je innerlijke kind, kun je jezelf beter begrijpen én ontdekken wat nodig is om haar te helen.
 • Je volste potentieel kan je enkel bereiken wanneer je naar binnen gaat en één wordt met wie je echt bent. Daarom is het belangrijk om onze schaduwstukken aan te kijken en te accepteren.
 • Je laat een hoop shit los: het verleden, negatieve emoties, angsten, blokkades en beperkende overtuigingen. Bovendien ontwikkel je meer zelfliefde en vind je jouw innerlijke stem.

3. Selfcare

Dé shortcut naar jouw beste zelf

 • Je geeft selfcare prioriteit en maakt het onderdeel van je dagelijkse gewoontes. Door structureel aandacht en liefde aan jezelf te schenken, zit je écht lekker in je vel.
 • Je ontdekt hoe je met journaling op een positieve manier kan reageren op wat je allemaal meemaakt. Bovendien helpt het je om je toekomst vorm te geven vanuit innerlijke kracht.
 • Je ervaart hoe je met meditatie en ademhaling meer rust ervaart, beter slaapt, je focus verbetert en meer energie creëert. Terwijl je tegelijkertijd stress de deur wijst.

4. Intuïtie

Omarm jouw superkracht

 • Je leert je intuïtie – je innerlijke GPS – beter te begrijpen en in te zetten om positieve mensen, kansen en antwoorden aan te trekken.
 • Je ontdekt de verschillen tussen je ziel en je ego, zodat je weet wanneer je intuïtie spreekt en er in vol vertrouwen naar kan handelen.
 • Je vergroot jouw innerlijke luistervermogen, zodat je intuïtie steeds krachtiger wordt en je meer en meer in een heerlijke, speelse flow komt.

5. Visie

Duidelijkheid over waar je écht heen wilt

 • Je staat jezelf toe om groots te dromen, om echt iets van betekenis neer te zetten, zodat je veel voldoening ervaart.
 • Je ontdekt op welke gebieden je wilt groeien en maakt dat jouw #1 prioriteit. Door de beste versie van jezelf te worden, bereik je levenslang geluk.
 • Je ervaart wat het betekent om de persoon te zijn die onvergetelijke belevenissen creëert en een buitengewoon leven leidt.

Celebration

Vier je groei & succes

De laatste week sluiten we af met een celebration. Hoe dat er precies uitziet, verklap ik niet. Want het is véél leuker als je niet weet wat je te wachten staat. Eén ding kan ik je beloven. En dat is dat het een onvergetelijke beleving wordt, waar je met veel plezier, dankbaarheid en liefde aan terug zal denken.

Ben jij er klaar voor om je leven compleet te veranderen?

Wat kun je verwachten?

Self love coaching

$

Zoom groepssessies

Wekelijks online Zoom groepsessies van 2 uur met de mogelijkheid de replays terug te kijken wanneer het jou uitkomt.

$

Persoonlijk werkboek

Daarnaast werk je individueel in jouw persoonlijke werkboek en journal, om je extra te ondersteunen en handvatten mee te geven tijdens je groeiproces. In het werkboek staat de ‘actie van de dag’ centraal. Om alles wat je leert eenvoudig in de praktijk uit te proberen, ermee te spelen en vooral lol mee te hebben.

$

Datum & prijs

Startdatum: 25 april 2024 t/m 11 juli 2024 Elke donderdag van 19.30 uur tot 21.30 uur Prijs: 1199,00 euro excl. btw

Je zult blij verrast zijn door het gemak en de inzichten die zo’n ‘actie van de dag’ met zich meebrengt. De sleutel voor transformatie is actie! 

Ben jij ready voor een self love coach?

Ben jij er klaar voor om je leven compleet te veranderen? Om het roer om te gooien? En voel je dat dit ‘self love coach’ programma de juiste fit is voor je?

Vraag hier een gratis inzichtgesprek aan. En beantwoord de vragen om te kijken hoe ik je verder kan helpen.

Als ik het kan, kan jij het ook.

Chat openen
1
Welkom bij Self Love Academy? Hoe kunnen we je helpen?